İZMİR / BUCA - Şehit Astsubay Halil Güçtekin Anaokulu

Kadir KAHYA - Müdür

1973 Üsküdar doğumluyum. İlk-ortaokul ve lise eğitimimi Bilecik´te tamamladım. Üniversite eğitimimi Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu´nda tamamladım. Öğretmenlik mesleğine 1999 yılında Malatya Yeşilyurt Gündüzbey Lisesi´nde beden eğitimi öğretmeni olarak başladım. Sırası ile 2004 yılında Balıkesir Bigadiç 4 Eylül İlköğretim Okulu´nda, 2007 yılında İzmir Gültepe Turgutreis İlköğretim Okulu´nda, 2012 yılında Konak Boğaziçi İlkokulu´nda, 2014 yılında Karabağlar İnönü Lisesi´nde müdür yardımcısı olarak, 2017 yılında ise Gültepe Ortaokulu´nda okul müdürü olarak görev yaptım. Daha sonra kurum kapandığındanyeni adıyla Şehit Halit Zilani Çelik İmam Hatip Ortaokulu´nda okul müdürlüğüne devam ettim.

Temmuz 2022 tarihinde okulumuza atandım.

Her zaman insan odaklı olarak çocukları nasıl iyi bir evlat nasıl iyi bir insan olmaları konusunda yönlendirerek, onları vatansever olarak geleceğe hazırlamak için tüm çabam ve benliğimle bir eğitim neferi olarak mesleğe ilk başladığım gün gibi aynı heyecanla devam etmekteyim ve meslek hayatım devam ettiği sürece bu yoldan ayrılmayacağım.

Sevgi ve saygılarımla